FAQ

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. kérdés: Több telephelyem van, ezért több vevőkóddal rendelkezem. A VIP Prémium regisztrációnál melyiket használjam?

Válasz: Minden esetben kérjük, hogy a számlázási vevőkódját használja. A többi kódon képződő pontokat összesítjük a számlázási vevőkódon.

2. kérdés: Az aktuális pontszámom 0. Ez miért van?

Válasz: A tavalyi évben nem sikerült összegyűjtenie a VIP Prémium programban történő részvételhez szükséges minimális 2000 pontot. Ez esetben ne csüggedjen, hiszen a tárgyévi vásárlásai alapján jövőre jogosultságot szerezhet az oldalon feltüntetett jutalmak bármelyikére.

3. kérdés: Mikor kapok pontokat a számlámra?

Válasz: A tárgyévben gyűjtött pontjait havonta frissítjük az előző havi vásárlásai figyelembe vételével. Ezek a pontok gyűlnek, és majd a következő január 1.-től vásárolhatók le jutalmakra. Fontos megjegyezni, hogy a tárgyévben csak az előző évről áthozott pontok vásárolhatók le.

4. kérdés: Kiválasztottam jutalmamat. Mi történik ezután?

Válasz: Rendszerünk fogadja az Ön igényét a kiválasztott jutalomra, melyet igyekszünk minél hamarabb biztosítani. 30 napon belül vállaljuk a kiválasztott cikk leszállítását, azonban a Garázsipar kategóriában szereplő tételek átmeneti készlethiánya esetén ennél hosszabb idő is lehetséges. Ez esetben értesítjük a várható termékbeérkezésről. Utazás választása esetén a kiválasztás időpontjától függetlenül a feltüntetett időpontban valósulnak meg.

5. kérdés: Sok pontom van. Több utazásra is jogosult vagyok?

Válasz: Sajnos nem, pontszámtól függetlenül egy Partnertől egy fő utazását tudjuk biztosítani, bármely utazást is választja. Azonban a fennmaradó pontok nem vesznek el, hiszen ajándéktárgyakra levásárolhatók. Lehetőség nyílik azonban az utazásokra partnert elhozni önköltségi alapon.

                                   

VIP Premium

A VIP Prémium program szolgáltatója:

Inter Cars Hungária Kft.

1139 Budapest, Frangepán u. 44/b.
Tel.: +36 1 288 8900
Fax: +36 1 288 8999
Email: iroda@intercars.eu

Cégjegyzékszám: 01-09-715340
Adószám: 13030083-2-41
Közösségi adószám: HU13030083

 

News